Inpormasi dasarna

wodeairen

Penghargaan Sadaya pesenan bakal dikonfirmasi dina damel kertas sareng tanpa biaya pengiriman. Unggal barang bakal diidentipikasi ku nomer kode personalisasi sapuluh digit sareng judulna. Anggo kode ieu nalika ngarujuk kana urutan anjeun.

Seni Meryogikeun gambar vektor EPS. Gambarna 300 dpi.

Katalog produk Nyayogikeun desain gratis sareng sajumlah desain anu masuk akal.

Parobihan / Pembatalan Sagala parobihan atanapi panyabutan pembatalan tiasa ditagih dumasar kana kaayaan produksi.

Warna PMS® cocog pisan sareng warna tanpa biaya tambahan

Nagara asal Numutkeun kana perda, barang urang kedah ngagaduhan tanda nagara asalna. Tanda ieu bakal dicap atanapi ditempelkeun dina bagian tukang sadaya barang kecuali dina pengecualian anu tangtu. Mangga kontak pabrik pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan pengecualian ieu.

Nomer kontinyu Dina bagian tukang labél harta anu kaleungitan tiasa dianggo nomer siri, kode QR unik.

Dies sareng pakakas Desain, ngadamel kapang, ngawétkeun kapang salaku jasa dasar perusahaan urang, sareng ngajaga kapamilikan na. Biaya ingetan kaasup kana biaya sampel. Sadaya kapang bakal disimpen dina file salami dua taun kajantenan pangaturan sateuacanna dilakukeun dina waktos mesen.

Bantahan Kami teu tanggung jawab pikeun panundaan anu disababkeun ku kaayaan di luar kadali anu wajar urang. Ieu kalebet, tapi henteu diwatesan ku: bencana alam, panarajangan, kamacetan di palabuan asup sareng palabuhan asal, adat istiadat, DSS, pamariksaan atanapi tunda, atanapi musibah anu sanés.

Patuh bahan Bahan anu dianggo ku Perusahaan Hobrin cocog sareng standar sababaraha nagara. Upami anjeun ngagaduhan sarat khusus, punten wartosan kami sateuacanna. Bahan baku, enamel sareng cet. Sadaya proyék khusus bakal lulus tés CPSIA. Anjeun tiasa ngalakukeun uji coba pihak katilu mandiri pikeun pesenan khusus anjeun tapi bakal ngagaduhan biaya tambahan. Upami diperlukeun ku hukum, sertipikat kapatuhan tiasa dikaluarkeun pikeun paréntah anjeun. Punten nambihan 7-10 dinten kanggo diuji

Bungkusan seueur solusi khusus anu sayogi pikeun proyek anjeun. Punten kontak penjualan kami pikeun pitulung.

 

Harga Kusabab sering turun naek dina biaya bahan baku, kamungkinan parobahan tingkat tarif sareng nilai tukeur mata uang di pasar, tawaran kami valid salami 10 dinten. Punten mastikeun sateuacan nempatkeun mesen.

Gambar produk, pamakean sampel kecuali anjeun ngawartosan perusahaan Hobrin dina damel kertas teu nganggo gambarna, produk anu diproduksi ku perusahaan Hobrin tiasa muncul dina halaman wéb publikasi atanapi paméran anu bakal datang. Saatos mastikeun yén conto gambar henteu tiasa dianggo, perusahaan Hobrin bakal nuturkeun peraturan sareng moal nganggo éta dina publikasi, halaman wéb sareng pameran dagang urang.

Dugikeun Sadaya pesenan kedah mastikeun harga sateuacan mastikeun urutanna, jumlah ageung, rencana kerjasama di luhur cutatan MOQ bakal ngaraos harga preferéntip.

Pesen balikeun Kanggo pesenan ulang anu disimpen dina waktos dua taun saatos tarekat sateuacanna, moal aya biaya kapang anu ditagihkeun. Nalika nempatkeun mesen, mangga tingal harga sateuacanna sareng akuntansi deui numutkeun biaya matérial saleresna. Upami aya kenaikan biaya, kadua pihak kedah mastikeun harga deui.

Kabijakan pamulangan  upami aya masalah kualitas, Entong minuhan istilah kontrak sareng standar sampel. Sagala pamundut pamulangan kedah dilakukeun dina 7 dinten saatos nampi barang, saatos dikonfirmasi, perusahaan Hobrin bakal dibales dina jangka waktu anu tangtu.

Paréntah darurat

Syarat tanggal kiriman khusus tiasa dipenuhan upami dipénta sareng disahkeun ku perusahaan. Perusahaan Hobrin bakal nyepetkeun pamrosésan. Moal aya biaya tambahan. Punten taroskeun penjualan kami.

 

Sampel

Rutin conto waktos 8 -10 dinten, sampel khusus | | (warna plating) 10-12 dinten. Punten nyayogikeun nomer rekening kiriman upami pangiriman gancang diperyogikeun.

Tanggal pangiriman

Tanggal pangiriman barang bakal dilaksanakeun sesuai sareng anu disatujuan ku dua pihak. Upami aya kabutuhan khusus pikeun ngirim sateuacanna atanapi nunda pengiriman, éta kedah disatujuan 5-7 dinten sateuacanna.

Angkot

Kaseueuran pesenan dikirimkeun dina bentuk FOB CA. Kacuali dipénta sanés, UPS bakal dianggo. Saatos lokasi katilu, biaya XXXX ditagih pikeun tiap tujuan sababaraha kiriman tujuan domestik ka sababaraha tujuan. Pikeun pangiriman langsung internasional ngalangkungan laut, tambahkeun XXXXX ka unggal pakét, ditambah tandatangan pengiriman barang anu diperyogikeun.


Rasa tanggung jawab sosial

Pabrik kami parantos nampi Inpormasi kepatuhan sosial, kalebet smeta, 4 pilar di situs audit. Sertifikasi sareng Inok kalebet standar kuli, kaséhatan sareng kaamanan, lingkungan sareng etika bisnis.

 

Syarat pamayaran

Deposit 30% kalayan urutan. Kami nampi visa, MasterCard sareng American Express.

Mérek dagang

Logo, nami sareng mérek dagang na gambar dina halaman wéb ieu mangrupikeun conto-conto produksi pabrik. Kami henteu payu. Pabrik nganggap yén nasabah diidinan nganggo logo sareng mérek dagang anu dikintunkeun pikeun baranahan. Perusahaan Hobrin henteu tanggel waler pikeun mérek atanapi sengketa hak cipta.