Medali Olahraga

Milarian ku: Sadayana
  • China factory customized circular spinning marathon running racer zinc alloy metal medal with lanyard

    Pabrik Cina ngarobih maratan puteran marathon ngajalankeun racer seng logam campuran medali logam kalayan lanyard

    ● prosés: casting casting

    ● Bahan: Paduan Séng

    ● Ukuran: ukuran biasa atanapi disesuaikan

    ● Jumlah: Teu aya sarat pikeun MOQ

    ● Merek dagang: sisi hiji atanapi dua sisi

    ● Plating: emas, pérak, gangsa, dilapis emas antik, bisa disesuaikan

    ● Warna: Pantone

    ● Asesoris: halaman wéb

    ● Pakét: OPP / PP / kartu kertas / kantong buludru / kotak kado, atanapi disesuaikan

    ● waktos Sampling: umumna 7-10 dinten, 3-5 dinten kanggo pesenan anu ngadesek

    ● waktos produksi: biasana 15-18 dinten, urutan ngadesek 7-10 dinten

    ● Transportasi: Kapal FedEx / DHL / UPS / TT / AIE / SEA, DDP atanapi DDU tiasa dianggo

    ● Pelabuhan lepas pantai, Shenzhen, Guangdong

    ● Item pembayaran TT, Western Union, Paypal