Produk

Milarian ku: Sadayana
  • Gift Custom Badge Medal of Honor Design Die-casting Enamel Soft Enamel Commendation Metal Military Medal

    Hadiah Adat Badge Medali tina Honor Design Maot-casting Enamel Lemes Enamel Komendasi Medali Militér Medali

    ● prosés: Maot-casting / Forging

    ● Bahan: Paduan Séng / Tambaga

    ● Ukuran: ukuran biasa atanapi disesuaikan

    ● Jumlah: Teu aya sarat pikeun MOQ

    ● Merek dagang: sisi hiji atanapi dua sisi

    ● Plating: kustomisasi emas / pérak / nikel, jsb.

    ● Warna: Pantone

    ● Asesoris: halaman wéb

    ● Pakét: OPP / PP / kartu kertas / kantong buludru / kotak kado, atanapi disesuaikan

    ● waktos Sampling: umumna 7-10 dinten, 3-5 dinten kanggo pesenan anu ngadesek

    ● waktos produksi: biasana 15-18 dinten, urutan ngadesek 7-10 dinten

    ● Transportasi: Kapal FedEx / DHL / UPS / TT / AIE / SEA, DDP atanapi DDU tiasa dianggo

    ● Pelabuhan lepas pantai, Shenzhen, Guangdong

    ● Item pembayaran TT, Western Union, Paypal

  • Chinese manufacturer high quality custom black nickel plated gold metal cartoon animal soft enamel pin

    Pabrikan Cina kualitas luhur nikel hideung custom dilapis emas logam kartun sato pin énamel lemes

    ● prosés: Forging / Die-casting

    ● Bahan: campuran beusi / tambaga / seng

    ● Ukuran: ukuran biasa atanapi disesuaikan

    ● Jumlah: Teu aya sarat pikeun MOQ

    ● Merek dagang: sisi hiji atanapi dua sisi

    ● Plating: kustomisasi emas / pérak / nikel, jsb.

    ● Warna: Pantone

    ● Asesoris: pin / cap kukupu / kapang plastik / cap magnet (tingali gambar dihandap)

    ● Pakét: OPP / PP / kartu kertas / kantong buludru / kotak kado, atanapi disesuaikan

    ● waktos Sampling: umumna 7-10 dinten, 3-5 dinten kanggo pesenan anu ngadesek

    ● waktos produksi: biasana 15-18 dinten, urutan ngadesek 7-10 dinten

    ● Transportasi: Kapal FedEx / DHL / UPS / TT / AIE / SEA, DDP atanapi DDU tiasa dianggo

    ● Pelabuhan lepas pantai, Shenzhen, Guangdong

    ● Item pembayaran TT, Western Union, Paypal

  • Chinese supplier customized metal die cut gold Lapel Badge

    Supplier Cina ngarobih logam die cut emas Lapel Badge

    ● prosés: Ngalsal

    ● Bahan: Besi / Tambaga

    ● Ukuran: ukuran biasa atanapi disesuaikan

    ● Jumlah: Teu aya sarat pikeun MOQ

    ● Merek dagang: sisi hiji atanapi dua sisi

    ● Plating: kustomisasi emas / pérak / nikel, jsb.

    ● Warna: Pantone

    ● Asesoris: pin / cap kukupu / kapang plastik / cap magnet

    ● Pakét: OPP / PP / kartu kertas / kantong buludru / kotak kado, atanapi disesuaikan

    ● waktos Sampling: umumna 7-10 dinten, 3-5 dinten kanggo pesenan anu ngadesek

    ● waktos produksi: biasana 15-18 dinten, urutan ngadesek 7-10 dinten

    ● Transportasi: Kapal FedEx / DHL / UPS / TT / AIE / SEA, DDP atanapi DDU tiasa dianggo

    ● Pelabuhan lepas pantai, Shenzhen, Guangdong

    ● Item pembayaran TT, Western Union, Paypal

  • Chinese manufacturer high quality custom enamel logo high quality metal safety military pin badge factory price zinc alloy embossed custom pin sheriff metal badge

    Produsén Cina kualitas luhur logo énamel khusus kualitas kaamanan logam lencana pin militér lencana harga pabrik paduan seng timbul custom pin sheriff logam lencana

    ● prosés: Forging / Die-casting

    ● Bahan: Tambaga / Paduan Séng

    ● Ukuran: ukuran biasa atanapi disesuaikan

    ● Jumlah: minimum 50PCS pikeun masing-masing

    ● Merek dagang: sisi hiji atanapi dua sisi

    ● Plating: emas / pérak / nikel / rhodium / khusus, sareng sajabana

    ● Warna: Pantone

    ● Asesoris: pin / cap kukupu / kapang plastik / cap magnet (tingali gambar dihandap)

    ● Pakét: OPP / PP / kartu kertas / kantong buludru / kotak kado, atanapi disesuaikan

    ● waktos Sampling: umumna 7-10 dinten, 3-5 dinten kanggo pesenan anu ngadesek

    ● waktos produksi: biasana 15-18 dinten, urutan ngadesek 7-10 dinten

    ● Transportasi: Kapal FedEx / DHL / UPS / TT / AIE / SEA, DDP atanapi DDU tiasa dianggo

    ● Pelabuhan lepas pantai, Shenzhen, Guangdong

    ● Item pembayaran TT, Western Union, Paypal

  • Chinese manufacturer high quality color customized CMYK printing badge printing personalized epoxy resin badge

    Pabrikan Cina warna kualitas luhur ngarobih lencana percetakan CMYK percetakan lencana résin epoxy pribadi

    ● prosés: Percetakan 4-warna sareng stamping

    ● Bahan: Tambaga / Baja stainless / Aluminium

    ● Ukuran: ukuran biasa atanapi disesuaikan

    ● Jumlah: Teu aya standar kuantitas minimum

    ● Merek dagang: sisi hiji atanapi dua sisi

    ● Plating: emas / pérak / nikel / rhodium / khusus, sareng sajabana

    ● Warna: Pantone

    ● Asesoris: pin / cap kukupu / kapang plastik / cap magnet (tingali gambar dihandap)

    ● Pakét: OPP / PP / kartu kertas / kantong buludru / kotak kado, atanapi disesuaikan

    ● waktos Sampling: umumna 7-10 dinten, 3-5 dinten kanggo pesenan anu ngadesek

    ● waktos produksi: biasana 15-18 dinten, urutan ngadesek 7-10 dinten

    ● Transportasi: Kapal FedEx / DHL / UPS / TT / AIE / SEA, DDP atanapi DDU tiasa dianggo

    ● Pelabuhan lepas pantai, Shenzhen, Guangdong

    ● Item pembayaran TT, Western Union, Paypal

  • Chinese manufacturer pet identification collar RFID tag QR code NFC pet tracking dog tag RFID

    Pabrikan Cina kerah idéntifikasi kerah RFID tag QR code NFC piaraan nyukcruk anjing tag RFID

    ● Proses: Percetakan maot-casting / 4-warna

    ● Bahan: Tambaga / Baja stainless / PET

    ● Ukuran: ukuran biasa atanapi disesuaikan

    ● Jumlah: Teu aya standar kuantitas minimum

    ● Merek dagang: sisi hiji atanapi dua sisi

    ● Plating: emas / pérak / nikel / rhodium / khusus, sareng sajabana

    ● Warna: Pantone

    ● Asesoris: Aperture

    ● Pakét: OPP / PP / kartu kertas / kantong buludru / kotak kado, atanapi disesuaikan

    ● waktos Sampling: umumna 7-10 dinten, 3-5 dinten kanggo pesenan anu ngadesek

    ● waktos produksi: biasana 15-18 dinten, urutan ngadesek 7-10 dinten

    ● Transportasi: Kapal FedEx / DHL / UPS / TT / AIE / SEA, DDP atanapi DDU tiasa dianggo

    ● Pelabuhan lepas pantai, Shenzhen, Guangdong

    ● Item pembayaran TT, Western Union, Paypal

  • Chinese factory customized high-quality metal euro coins, supermarket shopping cart token, trolley printing coin keychain

    Pabrik Cina ngarobih koin logam logam berkualitas tinggi, token keranjang balanja supermarket, keychain koin percetakan trolley

    ● Proses: Nyetak 4 warna. Paeh-paeh / paeh-casting / penempaan

    ● Bahan: Tambaga / Baja stainless

    ● Ukuran: ukuran biasa atanapi disesuaikan

    ● Jumlah: Teu aya standar kuantitas minimum

    ● Merek dagang: sisi hiji atanapi dua sisi

    ● Plating: emas / pérak / nikel / rhodium / khusus, sareng sajabana

    ● Hareup: CMYK dicitak logo, palapis résin epoxy

    Sisi tukang: Etched recessed kana warna. Nyirian laser.

    ● Asesoris: Aperture

    ● Pakét: OPP / PP / kartu kertas / kantong buludru / kotak kado, atanapi disesuaikan

    ● waktos Sampling: umumna 7-10 dinten, 3-5 dinten kanggo pesenan anu ngadesek

    ● waktos produksi: biasana 15-18 dinten, urutan ngadesek 7-10 dinten

    ● Transportasi: Kapal FedEx / DHL / UPS / TT / AIE / SEA, DDP atanapi DDU tiasa dianggo

    ● Pelabuhan lepas pantai, Shenzhen, Guangdong

    ● Item pembayaran TT, Western Union, Paypal

  • China supplier custom metal commemorative coin manufacturer custom wholesale metal challenge coin

    Pabrik pemasok koin kustom logam peringatan kustom koin tantangan logam borong

    ● prosés: Maot-casting / Forging

    ● Bahan: alloy seng / tambaga / beusi

    ● Ukuran: ukuran biasa atanapi disesuaikan

    ● Jumlah: Teu aya sarat pikeun MOQ

    ● Merek dagang: sisi hiji atanapi dua sisi

    ● Plating: kustomisasi emas / pérak / nikel, jsb.

    ● Warna: Pantone

    ● Asesoris: kotak / kantong

    ● Pakét: OPP / PP / kartu kertas / kantong buludru / kotak kado, atanapi disesuaikan

    ● waktos Sampling: umumna 7-10 dinten, 3-5 dinten kanggo pesenan anu ngadesek

    ● waktos produksi: biasana 15-18 dinten, urutan ngadesek 7-10 dinten

    ● Transportasi: Kapal FedEx / DHL / UPS / TT / AIE / SEA, DDP atanapi DDU tiasa dianggo

    ● Pelabuhan lepas pantai, Shenzhen, Guangdong

    ● Item pembayaran TT, Western Union, Paypal

  • China factory customized circular spinning marathon running racer zinc alloy metal medal with lanyard

    Pabrik Cina ngarobih maratan puteran marathon ngajalankeun racer seng logam campuran medali logam kalayan lanyard

    ● prosés: casting casting

    ● Bahan: Paduan Séng

    ● Ukuran: ukuran biasa atanapi disesuaikan

    ● Jumlah: Teu aya sarat pikeun MOQ

    ● Merek dagang: sisi hiji atanapi dua sisi

    ● Plating: emas, pérak, gangsa, dilapis emas antik, bisa disesuaikan

    ● Warna: Pantone

    ● Asesoris: halaman wéb

    ● Pakét: OPP / PP / kartu kertas / kantong buludru / kotak kado, atanapi disesuaikan

    ● waktos Sampling: umumna 7-10 dinten, 3-5 dinten kanggo pesenan anu ngadesek

    ● waktos produksi: biasana 15-18 dinten, urutan ngadesek 7-10 dinten

    ● Transportasi: Kapal FedEx / DHL / UPS / TT / AIE / SEA, DDP atanapi DDU tiasa dianggo

    ● Pelabuhan lepas pantai, Shenzhen, Guangdong

    ● Item pembayaran TT, Western Union, Paypal

  • Chinese manufacturer’s exquisite custom epoxy overlay QR tag/ID pet tag/pet identity tag

    Pabrik Cina éndah epoxy custom overlay QR tag / ID piaraan tag / tag idéntitas piaraan

    ● prosés: Maot-casting / forging / paeh-motong / 4-warna percetakan

    ● Bahan dasar: tambaga / stainless steel / alloy seng / tahan cai PVC atanapi PET (tahan kimia sareng tahan panas) atanapi kertas, résin epoxy, jst.

    ● Ukuran: ukuran biasa atanapi disesuaikan

    ● Jumlah: Teu aya standar kuantitas minimum

    ● Merek dagang: sisi hiji atanapi dua sisi

    ● Plating: emas / pérak / nikel / rhodium / khusus, sareng sajabana

    ● Warna: Pantone

    ● Asesoris: Aperture

    ● Pakét: OPP / PP / kartu kertas / kantong buludru / kotak kado, atanapi disesuaikan

    ● waktos Sampling: umumna 7-10 dinten, 3-5 dinten kanggo pesenan anu ngadesek

    ● waktos produksi: biasana 15-18 dinten, urutan ngadesek 7-10 dinten

    ● Transportasi: Kapal FedEx / DHL / UPS / TT / AIE / SEA, DDP atanapi DDU tiasa dianggo

    ● Pelabuhan lepas pantai, Shenzhen, Guangdong

    ● Item pembayaran TT, Western Union, Paypal

  • China supplier custom logo zinc alloy wallet portable folding table bag hanger hook

    Cina supplier logo kustom séng alloy dompét portabel tilepan kantong kantong gantungan cangkang

    ● prosés: casting casting

    ● Bahan: Paduan Séng

    ● Ukuran: ukuran biasa atanapi disesuaikan

    ● Jumlah: Teu aya sarat pikeun MOQ

    ● Merek dagang: sisi hiji atanapi dua sisi

    ● Plating: kustomisasi emas / pérak / nikel, jsb.

    ● Warna: Pantone

    ● Asesoris:

    ● Pakét: OPP / PP / kartu kertas / kantong buludru / kotak kado, atanapi disesuaikan

    ● waktos Sampling: umumna 7-10 dinten, 3-5 dinten kanggo pesenan anu ngadesek

    ● waktos produksi: biasana 15-18 dinten, urutan ngadesek 7-10 dinten

    ● Transportasi: Kapal FedEx / DHL / UPS / TT / AIE / SEA, DDP atanapi DDU tiasa dianggo

    ● Pelabuhan lepas pantai, Shenzhen, Guangdong

    ● Item pembayaran TT, Western Union, Paypal