Tag Piaraan

Milarian ku: Sadayana
  • Chinese manufacturer pet identification collar RFID tag QR code NFC pet tracking dog tag RFID

    Pabrikan Cina kerah idéntifikasi kerah RFID tag QR code NFC piaraan nyukcruk anjing tag RFID

    ● Proses: Percetakan maot-casting / 4-warna

    ● Bahan: Tambaga / Baja stainless / PET

    ● Ukuran: ukuran biasa atanapi disesuaikan

    ● Jumlah: Teu aya standar kuantitas minimum

    ● Merek dagang: sisi hiji atanapi dua sisi

    ● Plating: emas / pérak / nikel / rhodium / khusus, sareng sajabana

    ● Warna: Pantone

    ● Asesoris: Aperture

    ● Pakét: OPP / PP / kartu kertas / kantong buludru / kotak kado, atanapi disesuaikan

    ● waktos Sampling: umumna 7-10 dinten, 3-5 dinten kanggo pesenan anu ngadesek

    ● waktos produksi: biasana 15-18 dinten, urutan ngadesek 7-10 dinten

    ● Transportasi: Kapal FedEx / DHL / UPS / TT / AIE / SEA, DDP atanapi DDU tiasa dianggo

    ● Pelabuhan lepas pantai, Shenzhen, Guangdong

    ● Item pembayaran TT, Western Union, Paypal

  • Chinese manufacturer’s exquisite custom epoxy overlay QR tag/ID pet tag/pet identity tag

    Pabrik Cina éndah epoxy custom overlay QR tag / ID piaraan tag / tag idéntitas piaraan

    ● prosés: Maot-casting / forging / paeh-motong / 4-warna percetakan

    ● Bahan dasar: tambaga / stainless steel / alloy seng / tahan cai PVC atanapi PET (tahan kimia sareng tahan panas) atanapi kertas, résin epoxy, jst.

    ● Ukuran: ukuran biasa atanapi disesuaikan

    ● Jumlah: Teu aya standar kuantitas minimum

    ● Merek dagang: sisi hiji atanapi dua sisi

    ● Plating: emas / pérak / nikel / rhodium / khusus, sareng sajabana

    ● Warna: Pantone

    ● Asesoris: Aperture

    ● Pakét: OPP / PP / kartu kertas / kantong buludru / kotak kado, atanapi disesuaikan

    ● waktos Sampling: umumna 7-10 dinten, 3-5 dinten kanggo pesenan anu ngadesek

    ● waktos produksi: biasana 15-18 dinten, urutan ngadesek 7-10 dinten

    ● Transportasi: Kapal FedEx / DHL / UPS / TT / AIE / SEA, DDP atanapi DDU tiasa dianggo

    ● Pelabuhan lepas pantai, Shenzhen, Guangdong

    ● Item pembayaran TT, Western Union, Paypal