Warta

  • Ngabagéakeun kana halaman wéb resmi luar negeri anyar Dongguan Hobrin Badge and Gift Co., Ltd.

    Dongguan Hobrin Badge and Gift Co., Ltd. didirikeun dina Méi 2012. Éta pabrik anu komprehensif ngahijikeun produksi sareng penjualan. , Produk utama kami nyaéta: medali, lencana, tag piaraan, tetengger, pembuka botol, tag koper kancing, wadah lilin, ornamén Natal, souvenir kuliah, coaster ...
    Maca deui
  • Medali maraton mangrupikeun panghargaan pikeun lomba anu sampurna

    Medali maraton, salaku panghargaan kahormatan pikeun balapan anu sampurna, diantisipasi pisan ku sadaya anu milari! Pikeun leumpang, unggal bérés mangrupikeun kabagjaan anu saé, sareng unggal medali mangrupikeun lencana karep, kesang, sareng kabahagiaan. Kusabab kitu, medali anu nilai tinggi sareng kréatip umumna janten anu pangsaéna dina manah palari ...
    Maca deui
  • Medali mangrupikeun buktos juara

    Medali mangrupikeun sertipikat pikeun anu meunang sababaraha rupa kompetisi. Aranjeunna umumna didamel tina logam. Dina kompetisi olahraga, biasana aya medali emas, pérak, sareng gangsa saluyu sareng juara, tempat kadua, tempat katilu masing-masing. Numutkeun kana bentuk anu béda, marathon medali ...
    Maca deui
  • Penghormatan medali mangrupikeun ngudag kasampurnaan saatos dioptimalkeun

    Medali mangrupikeun bentuk hadiah sareng ungkapan pikeun kasuksésan sadayana. Medali kalebet penghargaan, anu ngungudag kasampurnaan saatos dioptimalkeun. Kustomisasi medali ngagaduhan hartos praktis jangka panjang sareng nilai panggunaan anu béda pikeun sadayana. Harga medali aya hubunganana sareng mater atah ...
    Maca deui