Koin Logam

Milarian ku: Sadayana
  • China supplier custom metal commemorative coin manufacturer custom wholesale metal challenge coin

    Pabrik pemasok koin kustom logam peringatan kustom koin tantangan logam borong

    ● prosés: Maot-casting / Forging

    ● Bahan: alloy seng / tambaga / beusi

    ● Ukuran: ukuran biasa atanapi disesuaikan

    ● Jumlah: Teu aya sarat pikeun MOQ

    ● Merek dagang: sisi hiji atanapi dua sisi

    ● Plating: kustomisasi emas / pérak / nikel, jsb.

    ● Warna: Pantone

    ● Asesoris: kotak / kantong

    ● Pakét: OPP / PP / kartu kertas / kantong buludru / kotak kado, atanapi disesuaikan

    ● waktos Sampling: umumna 7-10 dinten, 3-5 dinten kanggo pesenan anu ngadesek

    ● waktos produksi: biasana 15-18 dinten, urutan ngadesek 7-10 dinten

    ● Transportasi: Kapal FedEx / DHL / UPS / TT / AIE / SEA, DDP atanapi DDU tiasa dianggo

    ● Pelabuhan lepas pantai, Shenzhen, Guangdong

    ● Item pembayaran TT, Western Union, Paypal