Hadiah Adat Badge Medali tina Honor Design Maot-casting Enamel Lemes Enamel Komendasi Medali Militér Medali

Pedaran pondok:

● prosés: Maot-casting / Forging

● Bahan: Paduan Séng / Tambaga

● Ukuran: ukuran biasa atanapi disesuaikan

● Jumlah: Teu aya sarat pikeun MOQ

● Merek dagang: sisi hiji atanapi dua sisi

● Plating: kustomisasi emas / pérak / nikel, jsb.

● Warna: Pantone

● Asesoris: halaman wéb

● Pakét: OPP / PP / kartu kertas / kantong buludru / kotak kado, atanapi disesuaikan

● waktos Sampling: umumna 7-10 dinten, 3-5 dinten kanggo pesenan anu ngadesek

● waktos produksi: biasana 15-18 dinten, urutan ngadesek 7-10 dinten

● Transportasi: Kapal FedEx / DHL / UPS / TT / AIE / SEA, DDP atanapi DDU tiasa dianggo

● Pelabuhan lepas pantai, Shenzhen, Guangdong

● Item pembayaran TT, Western Union, Paypal


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

Medali militér biasana dianggo pikeun ngaidentipikasi kasuksésan sareng pentingna. Dina Abad Pertengahan, jalma beunghar tur kuat bakal ngukir potrét sareng lambang maranéhna dina medali. Medali didamel khusus, nganggo sababaraha desain, ukuran sareng bahan. Pasukan angkatan darat di panjuru dunya teras-terasan nganggo medali salaku cara nunjukkeun prestasi, pangkat, sareng kabangsaan. Medali militér bakal janten simbol tina kawani prajurit.

Angkatan Bersenjata di seluruh dunya parantos nyiptakeun medali militér khusus pikeun nganyatakeun prestasi sareng jasa ka nagara sareng tradisi ieu masih aktip pisan ayeuna. Prajurit bakal bangga ngahias baju seragamna ku medali anu parantos dimeunangkeun.

Dina waktos perdamaian, para veteran sareng peminat militér bakal nganggo baju seragam militér sareng medali militér pikeun miéling taun-taun heroik.

● bahan kualitas luhur. Medali militér ieu didamel tina paduan seng, anu ngagaduhan fungsi anti karat sareng tiasa dijaga lami-lami. Sadaya bahan nyumponan sarat panyalindungan lingkungan.

● Anu ieu cocog pisan pikeun kolektor anu milari hiasan militér, medali *, medali militér sareng medali cinta militér

● Saha waé anu resep kana sajarah bakal bogoh ka karya seni anu luar biasa ieu. Desain anu tiasa dianggo sareng dibabawa. Medali militér ieu bakal nyayogikeun cara anu merenah pikeun dipaké.

● Dongguan Hobrin Badge sareng Gift Co., perusahaan Ltd nyayogikeun medali pikeun sagala rupa kelompok di saluruh dunya. Kami arepkeun nyandak pangalaman kelas dunya urang ka tim anjeun ngalangkungan jasa medali khusus kami. Kami terang yén di tukangeun unggal medali anu béda, aya carita anu unik, sabab éta tim desain anu berpengalaman di perusahaan kami hoyong nyiptakeun medali anu pantes diwanohkeun ku tim mana waé.

Tembongkeun Pidéo

Démonstrasi detil panggunaan

Prosés produksi

Prosés kustomisasi:

Pintonan paranti


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami