FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha milih urang?

Langkung ti 10 taun pangalaman manufaktur. Pabrikna ngagaduhan luas konstruksi 2000 meter pasagi kalayan 100+ padamel anu terlatih, 4 séng alloy die-casting alat, 2 penempaan press, sababaraha mesin stamping, 4 mesin warna otomatis ngeusian, 2 garis percetakan offset, bengkel ngolah lanyard Ngantosan. Mampuh nyayogikeun palanggan kalayan produk anu saé kualitas luhur kalayan harga anu kalapa.

Harga kalapa

Tujuan kami nyaéta pikeun janten pasangan strategis jangka panjang anjeun. Kami miheulaan palanggan sareng ngabantosan anjeun ngaoptimalkeun kameunangan. Kami nampi langkung seueur pesenan ti anjeun, supados duanana urang bakal meunang dina pamasaran.

Desain gratis

Kami berpengalaman sareng ahli dina produksi karya seni ngabuktoskeun, anjeun tiasa kéngingkeun perenah anu jelas ti kami langsung sareng nganggona gratis.

Pangiriman gancang, pangiriman dina waktosna

Sampel nyaéta 5-7 dinten saatos karya seni disahkeun, sareng produksi masal 10-15 dinten saatos sampel disatujuan.

Transportasi dipercaya

Kami nganggo FedEx, DHL, UPS, TNT sareng seueur saluran anu tiasa dipercaya pikeun ngirim produk urang kalayan lancar.

Naon istilah pamayaran anjeun?

Istilah pembayaran standar kami nyaéta deposit 30% sateuacan produksi sareng kasaimbangan 70% sateuacan kiriman. Kami gaduh kamampuan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk kualitas dina harga kalapa

Bungkusan sareng pangiriman

Rincian bungkus: 1PC / kantong plastik, 100PCS / kantong ageung, 100PCS / karton. Ukuran karton: 38 × 27 × 20CM

Detil pangiriman: 7 dinten pikeun sampel, 13-18 dinten saatos konfirmasi sampel

Kauntungannana

Sadayana kabuka pikeun desain khusus

Desain sareng produksi di-bumi

Karya seni desain gratis

Teu aya watesan kuantitas minimum

Jaminan

Nalika jumlah pesanan ngahontal jumlah anu tangtu, biaya kapang bakal dibalikeun ka anjeun, sareng kami tiasa nyayogikeun palanggan anu lengkep sareng dipercaya

Hoyong damel sareng urang?