Supplier Cina ngarobih logam die cut emas Lapel Badge

Pedaran pondok:

● prosés: Ngalsal

● Bahan: Besi / Tambaga

● Ukuran: ukuran biasa atanapi disesuaikan

● Jumlah: Teu aya sarat pikeun MOQ

● Merek dagang: sisi hiji atanapi dua sisi

● Plating: kustomisasi emas / pérak / nikel, jsb.

● Warna: Pantone

● Asesoris: pin / cap kukupu / kapang plastik / cap magnet

● Pakét: OPP / PP / kartu kertas / kantong buludru / kotak kado, atanapi disesuaikan

● waktos Sampling: umumna 7-10 dinten, 3-5 dinten kanggo pesenan anu ngadesek

● waktos produksi: biasana 15-18 dinten, urutan ngadesek 7-10 dinten

● Transportasi: Kapal FedEx / DHL / UPS / TT / AIE / SEA, DDP atanapi DDU tiasa dianggo

● Pelabuhan lepas pantai, Shenzhen, Guangdong

● Item pembayaran TT, Western Union, Paypal


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

Pikeun penampilan indah lencana logam paéh-logam, Dongguan Hobrin Badge sareng Gift Co., Ltd mangrupikeun pilihan katuhu anjeun. Teu aya anu sapertos lencana pin lapel anu ngagambarkeun kesederhanaan murni sareng kaanggotaan anu handap. Pondokna, aranjeunna langgeng. Desain klasik sareng penampilan unikna ngajantenkeun aranjeunna janten favorit perusahaan sareng organisasi nirlaba.

Pin lapel maot khusus ngagaduhan sababaraha kagunaan sareng fungsi. Aranjeunna biasana disiapkeun salaku hadiah pikeun taun jasa sareng hadiah pikeun padamel anu pinunjul. Lembaga akademik ogé nganggo lencana ieu dina upacara wisuda na salaku cara pikeun miéling prestasi murid. Pin lapel kapang anu dipaké pikeun ngalambangkeun prestasi gancang janten kenang-kenangan berharga pikeun anu meunang penghargaan khusus.

Pin lapel maot khusus didamel ku nyiptakeun paeh nganggo desain anu anjeun pikaresep. Teras nganggo paeh kanggo ngajantenkeun pin lapel anjeun. Beusi atanapi kuningan dianggo kusabab sifat lemes tina logam ieu ngamungkinkeun nyirian anu seukeut sareng lengkep. Teras gunakeun alat motong (mesin punch) kanggo motong bentuk luar pin lapel. Upami diperyogikeun, sandblasting dianggo pikeun nyiptakeun tékstur atanapi latar tukang "sandblasting" pikeun mastikeun yén bagian-bagian logam anu diangkat tina produk "menonjol". Teras polés permukaan diangkat tina lapel kana pangaruh eunteung, sedengkeun tukang tiasa ngajaga téksturna. Ieu masihan pin lapel anu ditetepkeun penampilan unik-jinis perhiasan. Tungtungna, anjeun tiasa milih aksésoris anu cocog, sapertos pin lapel, jarum tusukan, manset, klip dasi, magnet, jst.

Gaya lencana logam paéh ngamungkinkeun penampilan gambar anjeun atanapi desainna tiasa diukir dina permukaan logam mati. Ieu nyiptakeun ilusi ukiran perhiasan, anu matak pisan. Detil anu hadé sareng bérés kualitas luhur masihan lencana pin ieu pikeun penampilan "kualitas permata" sareng nilai-ditanggap tinggi tanpa biaya tinggi. Munculna pin ieu dicirikeun ku latar tukang matte sareng daérah anu digosok pisan. Salaku tambahan, pin kapang ogé tiasa diubaran dina warna antik. Tapi henteu masalah prosés mana anu anjeun pilih pikeun pin lapel anjeun, standar kualitas luhur anu sami diterapkeun.

Pin lapel anu dicetak khususna sami sareng pin lapel enamel lemes tanpa enamel warna, janten upami anjeun hoyong bros full-metal tanpa warna enamel sareng nilai anu langkung handap, prosés lencana anu dicetak mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Pin lapel anu dibentuk indah, elegan sareng bersih, janten tiasa dianggo salaku karya kualitas perhiasan anu propésional.

Pin lapel khusus mangrupikeun cara anu saé pikeun nyampekeun inpormasi dina rapat unik, bagian, kawinan, sareng sajabana. Langkung ti 10 taun, Dongguan Hobrin Badge sareng Gift Co., Ltd parantos ngabantosan jalma-jalma di panjuru dunya pikeun nganyatakeun pesen na ku pushpins anu dipersonalisasi . Ngarancang pin lapel sigana mah sapertos tugas anu sesah, tapi désainer anu berpengetahuan kami bakal dianggo sareng anjeun mendesain pin anu parantos anjeun bangga. Kalayan sadaya pilihan anu sayogi, kami yakin yén anjeun bakal tiasa ngarancang pin lapel anu nembongkeun inpormasi anjeun, katingalina saé, sareng cocog sareng anggaran anjeun

Tembongkeun Pidéo

Démonstrasi detil panggunaan

Anggo:

Prosés produksi

Prosés kustomisasi:

Pintonan paranti


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami