Pabrik Cina éndah epoxy custom overlay QR tag / ID piaraan tag / tag idéntitas piaraan

Pedaran pondok:

● prosés: Maot-casting / forging / paeh-motong / 4-warna percetakan

● Bahan dasar: tambaga / stainless steel / alloy seng / tahan cai PVC atanapi PET (tahan kimia sareng tahan panas) atanapi kertas, résin epoxy, jst.

● Ukuran: ukuran biasa atanapi disesuaikan

● Jumlah: Teu aya standar kuantitas minimum

● Merek dagang: sisi hiji atanapi dua sisi

● Plating: emas / pérak / nikel / rhodium / khusus, sareng sajabana

● Warna: Pantone

● Asesoris: Aperture

● Pakét: OPP / PP / kartu kertas / kantong buludru / kotak kado, atanapi disesuaikan

● waktos Sampling: umumna 7-10 dinten, 3-5 dinten kanggo pesenan anu ngadesek

● waktos produksi: biasana 15-18 dinten, urutan ngadesek 7-10 dinten

● Transportasi: Kapal FedEx / DHL / UPS / TT / AIE / SEA, DDP atanapi DDU tiasa dianggo

● Pelabuhan lepas pantai, Shenzhen, Guangdong

● Item pembayaran TT, Western Union, Paypal


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

Perusahaan kado lencana Hobrin parantos kalibet dina kustomisasi tag piaraan saprak didirikeun taun 2012. Tag ID Piaraan sareng tag kode QR piaraan mangrupikeun salah sahiji diantarana. Kami nyéépkeun supaya gampang pikeun piaraan anu leungit mendakan anu bogana. Cinta urang pikeun piaraan sareng sasatoan anu diideuan kami pikeun ngalakukeun ieu .. Upami anjeun milari tag idéntifikasi piaraan anu saé kualitas maka anjeun parantos dugi ka tempat anu leres. Tag ID sareng tag QR urang didamel tina bahan kualitas luhur sareng sumping dina rupa-rupa bentuk, ukuran sareng gaya.

Kami nyayogikeun langkung seueur desain internal, ngalangkungan tag ID anu disesuaikan, tag kode QR, tag NFC, pikeun tag komérsial, industri atanapi sato. Labél kami parantos sumebar ka pasar global. Kami tiasa ngajamin yén labél piaraan khusus anjeun unik, sareng kami ningkatkeun prosés produksi taun demi taun pikeun nyumponan kabutuhan pelanggan. Salami mangtaun-taun, kami ngahasilkeun rébuan labél khusus pikeun perusahaan anu leungit sareng anu kasohor di dunya, agénsi perlindungan sato, sareng perusahaan farmasi sapertos mysafety. PetHUB, qtago, returnme.getmehome, jsb.

Sadaya tag idéntitas urang didamel tina logam kualitas luhur sareng substrat plastik PET. Léngkah munggaran: substrat anu dilapis bodas, léngkah kadua: panggunaan téknologi percetakan 4-warna pikeun ngajantenkeun desain anjeun sampurna. Léngkah katilu: paéh-motong produk numutkeun bentuk anu dirancang. Léngkah 4: Pasang résin epoxy dina produk hardware. Léngkah 5: Anggo laser anu paling canggih pikeun ngukir kode ID sareng kode QR anu diperyogikeun ku konsumén, janten kami janji yén substrat hardware, inks, sareng résin epoxy kami ramah lingkungan, sareng résin epoxy urang sadayana tiasa ngahontal perlindungan UV karasa na tiasa ngahontal deteksi serelek saatos katirisan dikurangan 5 derajat salami 48 jam, sareng kajelasan kode ID laser sareng kode QR urang tiasa nembus alat scanning. Upami piaraan anjeun sering kakeunaan cai atanapi ka tempat anu baseuh, kami ogé nyarankeun anjeun ngarobih labél substrat stainless steel pikeun éta.

Sadaya eusi tag piaraan urang tiasa dipahatkeun pikeun ukiran. Sangkan gampang dibaca, urang nyarankeun supaya téks sareng detil na salaku singket jéntré. Entong nyobian nambihan rohangan, tanda baca anu teu perlu, atanapi simbol anu mewah. Ieu ngan ukur nyiptakeun cetakan langkung alit sareng sesah pikeun mikawanoh. Kami ngagaduhan hak pikeun ngarobih tata téks dina labél anjeun pikeun mastikeun yén pas sareng nyaman.

Kado lencana hobrin gaduh 9 taun pangalaman dina nyieun tag idéntifikasi piaraan. Kami gaduh alat propésional sareng tanaga téknis propésional. Kami salah sahiji ti saeutik pabrik di Cina anu tiasa ngahasilkeun sacara mandiri. Upami anjeun peryogi, mangga ngahubungan kami.

Tembongkeun Pidéo

Narima desain palanggan

Perusahaan Hobrin Badge sareng Kado nyiapkeun kode ID, kode QR, kartu NFC FRID pikeun piaraan anjeun

Ieu mangrupikeun cara anu ekonomis pikeun ningkatkeun kasalametan sareng ngurus piaraan anjeun anu langkung saé!

QR code-Scan kode QR pikeun aksés anjeun langkung gancang.

URL-Enter URL dina browser naon waé pikeun ningali halaman wéb piaraan anjeun.

Dipaké pikeun ngalacak sipat leungit atanapi nyalametkeun solusi RFID pikeun jalma, ingon-ingon, tas, sareng sajabana, kalayan chip NFC Ntag213 internal. Nyitak kode QR unik sareng nomer séri. Url disandikeun dina chip NFC. Url kode QR sami sareng url chip. Jalma anu nganggo telepon NFC tiasa maca NFC. Chip muka halaman wéb pikeun kéngingkeun inpormasi nyalametkeun atanapi inpormasi kontak / pamilik, sareng anu henteu nganggo telepon NFC tiasa nyeken kode QR pikeun muka halaman wéb.

Démonstrasi detil panggunaan

Pilihan bungkusan produk

Kami nawiskeun seueur jinis bungkusan. Salaku conto, kantong plastik saderhana, kardus nganggo tutup leuleuy, tiasa disaluyukeun kanggo nyetak inpormasi anjeun. Salaku tambahan, kami ogé nyayogikeun bungkusan anu disesuaikan numutkeun kabutuhan anjeun. Hubungi supplier ↓ numutkeun ka kabutuhan anjeun, penjualan kami bakal masihan anjeun solusi propésional.

Prosés kustomisasi:

Pintonan paranti


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami