Pabrikan Cina kerah idéntifikasi kerah RFID tag QR code NFC piaraan nyukcruk anjing tag RFID

Pedaran pondok:

● Proses: Percetakan maot-casting / 4-warna

● Bahan: Tambaga / Baja stainless / PET

● Ukuran: ukuran biasa atanapi disesuaikan

● Jumlah: Teu aya standar kuantitas minimum

● Merek dagang: sisi hiji atanapi dua sisi

● Plating: emas / pérak / nikel / rhodium / khusus, sareng sajabana

● Warna: Pantone

● Asesoris: Aperture

● Pakét: OPP / PP / kartu kertas / kantong buludru / kotak kado, atanapi disesuaikan

● waktos Sampling: umumna 7-10 dinten, 3-5 dinten kanggo pesenan anu ngadesek

● waktos produksi: biasana 15-18 dinten, urutan ngadesek 7-10 dinten

● Transportasi: Kapal FedEx / DHL / UPS / TT / AIE / SEA, DDP atanapi DDU tiasa dianggo

● Pelabuhan lepas pantai, Shenzhen, Guangdong

● Item pembayaran TT, Western Union, Paypal


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

Lencana Dongguan Hobrin sareng Kado parantos kalibet dina kustomisasi tag piaraan saprak didirikeun taun 2012, sareng tag piaraan NFC mangrupikeun salah sahiji. Kami nyiptakeunana supados gampang pikeun piaraan anu leungit mendakan anu bogana. Cinta urang pikeun piaraan sareng sato anu méré ilham pikeun urang ngalakukeun ieu. Upami ideu anjeun kanggo nyiptakeun tag anjing anu nyayogikeun langkung ti ngan ukur nomer telepon. Éta surat anu ngandung inpormasi pinter, milih tag piaraan NFC mangrupikeun pilihan anu bijaksana anjeun.

Kami nyayogikeun seueur desain internal, tag ID, tag kode QR, tag NFC universal sareng khusus pikeun tag komérsial, industri atanapi sato. Tag NFC parantos sumebar ka saluruh dunya, labél kami kualitas saé kalayan harga anu terjangkau. Mangga kontak kami upami diperlukeun.

NFC piaraan tag. Ngadukung panggunaan nfc reader atanapi telepon sélulér nfc pikeun maca tag, teras ningalikeun inpormasi sato piaraan.

Tag NFC ngabantosan nyegah piaraan tina leungit. Ngadukung percetakan khusus. Nyitak kode QR dina labél, sareng nalika jalma nyeken kode QR, inpormasi ingon-ingon ogé bakal ditingalikeun.

Dibandingkeun sareng tag tradisional, tag NFC nyimpen langkung seueur inpormasi. Teu aya biaya anu lumangsung saatos ngagaleuh. Éta ogé tiasa diprogram deui. Desain aslina di tukang nyaéta modél anu katingali tina sadaya tag piaraan pinter. Ieu mastikeun yén paluruh naon waé anu terang naon anu kedah dilakukeun nalika aranjeunna mendakan piaraan anjeun anu leungit.

Tag NFC tiasa nyimpen sababaraha inpormasi kontak anjeun. Anjeun tiasa nambihan sababaraha nomer telepon, alamat bumi, profil média sosial, alamat email, sareng seueur deui. Anjeun tiasa milih pikeun ngalebetkeun inpormasi naon waé. Beuki hadé.

Tag NFC piaraan henteu peryogi aki-aki pikeun dianggo sabab éta alat pasip. Ieu ngandung harti yén biaya anu anjeun lakukeun haratis sareng henteu kedah nge-recarge deui. Éta nganggo sakedik tanaga tina smartphone pikeun émut inpormasi. Éta ogé lengkep waterproof.

Tilik titingalian butuh telepon pinter NFC pikeun maca tagna. Ngan pencét dina labél pikeun nelepon inpormasi éta. Éta ogé reprogrammable, anu pohara merenah nalika inpormasi anjeun robih.

Tembongkeun Pidéo

Narima desain palanggan

Hobrin Badge sareng Kado perusahaan ngarobih tag NFC kanggo piaraan anjeun!

Henteu aya biaya tambahan atanapi biaya langganan-ngan labél khusus!

Tag sareng platform ID Piaraan nyayogikeun inpormasi lengkep pikeun jalma anu ngukut piaraanna.

Cara anu ekonomis pikeun ningkatkeun kasalametan sareng ngurus piaraan anjeun anu langkung saé!

* QR code | URL pikeun nganjang halaman wéb piaraan

QR code-Scan kode QR pikeun aksés anjeun langkung gancang.

URL-Enter URL dina browser naon waé pikeun ningali halaman wéb piaraan anjeun.

Dipaké pikeun ngalacak sipat leungit atanapi nyalametkeun solusi RFID pikeun jalma, ingon-ingon, tas, sareng sajabana, kalayan chip NFC Ntag213 internal. Nyitak kode QR unik sareng nomer séri. Url disandikeun dina chip NFC. Url kode QR sami sareng url chip. Jalma anu nganggo telepon NFC tiasa maca NFC. Chip muka URL pikeun kéngingkeun inpormasi nyalametkeun atanapi inpormasi kontak / pamilik, sareng anu henteu nganggo telepon NFC tiasa nyeken kode QR pikeun muka URL

Démonstrasi detil panggunaan

Spésifikasi
Ngaran Produk Custom QR code percetakan tag piaraan RFID NFC
Bahan permukaan Waterproof PVC atanapi PET (résistansi kimia sareng panas) atanapi kertas, résin epoxy, jst.
Ukuranna Babak: diameter 30mm, 34mm, jsb.
Dasar Tambaga / stainless steel / aluminium
Pringting Nyetak 4C LOGO khusus atanapi nomer séri, kode QR

 

Pilihan bungkusan produk

Kami nawiskeun seueur jinis bungkusan. Salaku conto, kantong plastik saderhana, kardus nganggo tutup leuleuy, tiasa disaluyukeun kanggo nyetak inpormasi anjeun. Salaku tambahan, kami ogé nyayogikeun bungkusan anu disesuaikan numutkeun kabutuhan anjeun. Hubungi supplier ↓ numutkeun ka kabutuhan anjeun, penjualan kami bakal masihan anjeun solusi propésional.

Prosés kustomisasi:

Pintonan paranti


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami