Produsén Cina kualitas luhur logo énamel khusus kualitas kaamanan logam lencana pin militér lencana harga pabrik paduan seng timbul custom pin sheriff logam lencana

Pedaran pondok:

● prosés: Forging / Die-casting

● Bahan: Tambaga / Paduan Séng

● Ukuran: ukuran biasa atanapi disesuaikan

● Jumlah: minimum 50PCS pikeun masing-masing

● Merek dagang: sisi hiji atanapi dua sisi

● Plating: emas / pérak / nikel / rhodium / khusus, sareng sajabana

● Warna: Pantone

● Asesoris: pin / cap kukupu / kapang plastik / cap magnet (tingali gambar dihandap)

● Pakét: OPP / PP / kartu kertas / kantong buludru / kotak kado, atanapi disesuaikan

● waktos Sampling: umumna 7-10 dinten, 3-5 dinten kanggo pesenan anu ngadesek

● waktos produksi: biasana 15-18 dinten, urutan ngadesek 7-10 dinten

● Transportasi: Kapal FedEx / DHL / UPS / TT / AIE / SEA, DDP atanapi DDU tiasa dianggo

● Pelabuhan lepas pantai, Shenzhen, Guangdong

● Item pembayaran TT, Western Union, Paypal


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

Lencana pulisi kualitas luhur kami salawasna dipoles dina 3 sisi.

* Bahanna tiasa janten alloy seng, tambaga atanapi kuningan.

* Kaseueuran lencana pulisi gaduh desain kubah sareng bérés dua warna sareng pin kaamanan Ballou anu mantep dina tonggong.

* Kerung dina tonggong kanggo ngirangan beurat.

* Hungkul desain khusus anu disambut.

* Nyayogikeun wadah lencana sareng dompét kulit.

* Judul anu béda; nomer sareng nami tiasa dieusian atanapi henteu dieusian ku warna ku ukiran laser.

* Jumlah minimum order pikeun tiap desain nyaéta 50 lembar

Lencana pulisi urang langkung unggul tibatan pesaing sanésna dina hal plating, polishing, aksésoris anu langkung kuat sareng struktur awét. Lencana pulisi kami kualitas permata, sareng kami ngarepkeun yén palanggan tiasa nganggo lencana urang kalayan hormat sareng bangga.

Perusahaan Hobrin Badge sareng Kado ngagaduhan pangalaman anu euyeub dina lencana sheriff lonjong, lencana kaamanan tameng, lencana logam bintang 5-titik, lencana sheriff 6-bintang sareng lencana logam bintang-7, jsb.

Lambang Sheriff ngagaduhan sajarah anu panjang, ti saprak Abad Pertengahan, nalika satria nganggo lencana na salaku simbol otoritas. Di jaman modéren, simbol ieu masih aya, kusabab lencana sheriff dianggap ku seueur salaku tanda kawenangan. Nanging lencana sheriff saleresna ngagaduhan aplikasi anu langkung praktis di Amérika Serikat. Lencana sheriff biasana dianggo ku anu ngagaduhan kualitas moral anu luhur. Lencana sheriff mangrupikeun salah sahiji tanda penting anu dikenal ku masarakat

Lencana militér mangrupikeun penghargaan anu diijinkeun ku angkatan bersenjata nasional. Hal ieu digunakeun pikeun nunjukkeun peunteun, kualifikasi atanapi pencapaian dina sababaraha bidang profesional. Éta ogé tiasa dianggo salaku alat idéntifikasi pikeun tanaga anu ngalaksanakeun tugas-tugas anu tangtu. Personalia jasa diaku ku seueur penghargaan sareng medali. hiasan militér, lencana sapertos kitu tiasa dianggo dina baju seragam militér.

Perusahaan urang mangrupikeun produsen profesional lencana-pulisi di Cina. Kami nyayogikeun lencana pulisi, lencana militér, sabuk gesper, gesper, papan nama, koin tangtangan sareng lencana tanggepan darurat sanésna ka perusahaan di seluruh dunya. Kalayan lini produk kami anu éksténsif, kami nyayogikeun produk pikeun departemén pulisi, departemén pemadam kebakaran sareng angkatan bersenjata di sababaraha nagara di sakumna dunya. Pengerjaan industri anu hadé sareng pangalaman industri anu beunghar ngamungkinkeun kami ngaleungitkeun sasama urang.

Tembongkeun Pidéo

Produk anu kami nyayogikeun dipalsuan sacara propésional. Sadaya bahan sareng asesoris aplikasi urang ramah lingkungan. Asesoris sareng awak lencana sadayana dilas sacara manual. Produk kami nyayogikeun sababaraha rupa paripurna. Rhodium ngagaduhan warna sareng hérang tina pérak, sareng ngagaduhan lapisan nikel pikeun panyalindungan permukaan anu sampurna. Kami ogé nyayogikeun palapis emas langsung nutupan bahan kuningan aslina sareng disemprotkeun sareng lapisan pelindung transparan pikeun tetep awét. Produk kami tiasa tahan uji coba naon waé, produk anu teu aya tandingna sareng bérésna, nameplates khusus sareng koin tangtangan, janten baju seragam pulisi anjeun atanapi seragam jurusan pemadam kebakaran hirup.

Pikeun urang, hal anu penting nyaéta konsumén urang wareg sareng nyaman sareng produk anu kami ngadamel. Upami kami henteu nyayogikeun anjeun bahan pangsaéna sareng pangalaman pangsaéna pikeun jaga sareng padamelan anjeun, perusahaan kami moal aya langkung ti 10 taun. Ti dinten anu lambat dugi ka usaha anu teu kaganggu, kami ngajantenkeun anjeun berwibawa sareng bangga kana padamelan anu anjeun laksanakeun, sareng kami janji bakal ngantep anjeun sumping. Hubungi kami langsung atanapi mimitian pesen anjeun ningali kumaha topi sareng lencana kualitas luhur tiasa naekeun moral pikeun anjeun sareng tim anjeun.

Démonstrasi detil panggunaan

Prosés produksi

Prosés kustomisasi:

Pintonan paranti


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami