Pabrikan Cina warna kualitas luhur ngarobih lencana percetakan CMYK percetakan lencana résin epoxy pribadi

Pedaran pondok:

● prosés: Percetakan 4-warna sareng stamping

● Bahan: Tambaga / Baja stainless / Aluminium

● Ukuran: ukuran biasa atanapi disesuaikan

● Jumlah: Teu aya standar kuantitas minimum

● Merek dagang: sisi hiji atanapi dua sisi

● Plating: emas / pérak / nikel / rhodium / khusus, sareng sajabana

● Warna: Pantone

● Asesoris: pin / cap kukupu / kapang plastik / cap magnet (tingali gambar dihandap)

● Pakét: OPP / PP / kartu kertas / kantong buludru / kotak kado, atanapi disesuaikan

● waktos Sampling: umumna 7-10 dinten, 3-5 dinten kanggo pesenan anu ngadesek

● waktos produksi: biasana 15-18 dinten, urutan ngadesek 7-10 dinten

● Transportasi: Kapal FedEx / DHL / UPS / TT / AIE / SEA, DDP atanapi DDU tiasa dianggo

● Pelabuhan lepas pantai, Shenzhen, Guangdong

● Item pembayaran TT, Western Union, Paypal


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

Panjelasan Produk

Lencana dicetak khusus tiasa nyayogikeun detil warna-warna langkung luhur. Anjeun tiasa ngarancang gambar atanapi poto warna anjeun nyalira sareng kirimkeun ka kami pikeun ngadamel lencana dasar anu dipasang lemes, sareng biayana ngan ukur sapertilu tina lencana alloy séng die-cast.

Kumaha cara produksiana? Biasana, Print sareng palapis latar bodas murni heula
Karya anjeun dianggo pikeun ngahasilkeun pisah warna (CMYK) pikeun tiap warna teras ngadamel piring percetakan kanggo tiap warna. Unggal swatch teras dicitak dina logam sareng garing dina oven sateuacan nyetak warna salajengna. Teras potong bentuk produk tina logam numutkeun desain anjeun. Disarankeun pisan pikeun nganggo palapis pelindung epoxy opsional (kubah) pikeun lencana percetakan offset pikeun mayungan enamel warna tina luntur atanapi rengat kana waktos.

VIideo Tembongkeun

Narima desain palanggan

Harga anu wajar: Perusahaan kado lencana Hobrin nyayogikeun harga anu paling pikaresepeun pikeun pin lapel khusus. Éta mangrupikeun harga panghandapna pikeun sadaya jenis lencana kami! Kualitas warna lengkep leres (CMYK) anu satia kana desain aslina.

Desain sampurna: Pin lapel dicetak khusus kami gaduh cetakan anu dicetak kalayan lancar, sareng antar muka anu dicitak gaduh department store résin epoxy transparan. Ngaliwatan sudut pandang résin epoxy, font / gaya anjeun pasti, warna sareng téks anu dicetak tiasa sampurna dibaca, Pinuh ngahontal épék desain.

Desain sampurna: Pin lapel dicetak khusus kami gaduh cetakan anu dicetak kalayan lancar, sareng antar muka anu dicitak gaduh department store résin epoxy transparan. Ngaliwatan sudut pandang résin epoxy, font / gaya anjeun pasti, warna sareng téks anu dicetak tiasa sampurna dibaca, Pinuh ngahontal épék desain.

Démonstrasi detil panggunaan

Pilihan bungkusan produk

Kami nawiskeun seueur jinis bungkusan. Salaku conto, kantong plastik saderhana, kardus nganggo tutup leuleuy, tiasa disaluyukeun kanggo nyetak inpormasi anjeun. Salaku tambahan, kami ogé nyayogikeun bungkusan anu disesuaikan numutkeun kabutuhan anjeun. Hubungi supplier ↓ numutkeun ka kabutuhan anjeun, penjualan kami bakal masihan anjeun solusi propésional.

Prosés kustomisasi:

Pintonan paranti


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami