Pabrik Cina ngarobih koin logam logam berkualitas tinggi, token keranjang balanja supermarket, keychain koin percetakan trolley

Pedaran pondok:

● Proses: Nyetak 4 warna. Paeh-paeh / paeh-casting / penempaan

● Bahan: Tambaga / Baja stainless

● Ukuran: ukuran biasa atanapi disesuaikan

● Jumlah: Teu aya standar kuantitas minimum

● Merek dagang: sisi hiji atanapi dua sisi

● Plating: emas / pérak / nikel / rhodium / khusus, sareng sajabana

● Hareup: CMYK dicitak logo, palapis résin epoxy

Sisi tukang: Etched recessed kana warna. Nyirian laser.

● Asesoris: Aperture

● Pakét: OPP / PP / kartu kertas / kantong buludru / kotak kado, atanapi disesuaikan

● waktos Sampling: umumna 7-10 dinten, 3-5 dinten kanggo pesenan anu ngadesek

● waktos produksi: biasana 15-18 dinten, urutan ngadesek 7-10 dinten

● Transportasi: Kapal FedEx / DHL / UPS / TT / AIE / SEA, DDP atanapi DDU tiasa dianggo

● Pelabuhan lepas pantai, Shenzhen, Guangdong

● Item pembayaran TT, Western Union, Paypal


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

Nalika urang balanja di supermarket, urang kedah mayar karanjang balanja anu teu munasabah. Kami ngembangkeun produk ieu anu tiasa ngabantosan anjeun muka karanjang balanja. Anjeun ngan ukur kedah ngalebetkeun konci konci karanjang balanja sareng ngahurungkeunana pikeun nganggo karanjang balanja langsung henteu mayar biaya tambahan. Kami arepkeun sadayana ngagaduhan konci sareng hak pikeun nganggo karanjang kalayan bebas.

Kunci peluncuran troli balanja + koin (token) diatur-dimana waé, anjeun parantos milari koin atanapi token pikeun kéngingkeun troli balanja? Tong hariwang deui! Konci troli balanja khusus kami mangrupikeun pilihan sampurna anjeun, anu tiasa ngaleupaskeun sadaya "konci-hareup" bari henteu nyangkut. Éta tiasa dianggo pikeun sababaraha troli balanja anu lami nganggo "laci konci".

Ranté konci kami didamel tina percetakan stainless steel. Permukaan ngadopsi prosés percetakan matte disikat sareng tukangna laser dipahatkeun supados konci na langkung modis. Ukuranana sapertos konci biasa, éta cocog pisan sareng ring konci.

Koin kami didamel tina paduan seng / tambaga / stainless steel, kadua sisi tiasa dijantenkeun pola eksklusif anu anjeun peryogikeun

Gampang dianggo: lebetkeun konci kana slot sanés koin, teras puterkeun ka gigir sareng kaluarkeun. Kusabab bentukna anu unik, konci na langkung gampang ditarik sareng moal macet tibatan model biasa anu ujungna "buleud".

Kado aslina pikeun saréréa: Konci karanjang balanja téh praktis pisan dina kahirupan sadidinten, sareng éta ogé cocog pikeun hadiah leutik pikeun kulawarga atanapi babaturan. Éta langkung lami sareng réréncangan / kolega anjeun bakal salawasna émut ka anjeun nalika balanja: -)

Kami ngagantelkeun penting pisan pikeun kapuasan pelanggan sareng kualitas. Kami gaduh pangalaman langkung ti 10 taun, upami aya ideu, punten nyerat ka kami. Kami ngarobah ideu anjeun janten kanyataan!

Anggo

Pita sareng pacakging

Prosés produksi

Prosés kustomisasi:

Pintonan paranti


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk