Pabrik pemasok koin kustom logam peringatan kustom koin tantangan logam borong

Pedaran pondok:

● prosés: Maot-casting / Forging

● Bahan: alloy seng / tambaga / beusi

● Ukuran: ukuran biasa atanapi disesuaikan

● Jumlah: Teu aya sarat pikeun MOQ

● Merek dagang: sisi hiji atanapi dua sisi

● Plating: kustomisasi emas / pérak / nikel, jsb.

● Warna: Pantone

● Asesoris: kotak / kantong

● Pakét: OPP / PP / kartu kertas / kantong buludru / kotak kado, atanapi disesuaikan

● waktos Sampling: umumna 7-10 dinten, 3-5 dinten kanggo pesenan anu ngadesek

● waktos produksi: biasana 15-18 dinten, urutan ngadesek 7-10 dinten

● Transportasi: Kapal FedEx / DHL / UPS / TT / AIE / SEA, DDP atanapi DDU tiasa dianggo

● Pelabuhan lepas pantai, Shenzhen, Guangdong

● Item pembayaran TT, Western Union, Paypal


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

Koin tangtangan mangrupikeun token logam khusus pisan anu dianggo pikeun memotivasi batur, ningkatkeun moral, atanapi memperingati acara-acara khusus. Aranjeunna biasana dianggo pikeun nunjukkeun kaanggotaan kana tentara, pulisi, sheriff, atanapi unit / organisasi pemadam kebakaran. Koin tangtangan tiasa dianggo salaku kartu bisnis pikeun komandan atanapi pejabat-sababaraha, jalma-jalma bakal miceun kartu bisnis anu sapertos kitu!

Dongguan Hobrin Badge sareng Gift Company bakal ngawangun jinis koin tantangan khusus sareng koin peringatan kanggo anjeun. Kasempetan henteu janten masalah, kami didieu pikeun nyayogikeun naon anu anjeun pikahoyong. Upami anjeun milari sababaraha cabang militér pikeun nantang koin anu anjeun pikahoyong unit anjeun, kami mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Kami bakal nyiptakeun koin khusus anu dibanggakeun ku sadayana unit. Kami reueus nyayogikeun jutaan koin militér ka sadaya cabang di Amérika Serikat. Jasa bersenjata. Salaku tambahan, kami ogé ngahasilkeun seueur petugas pemadam kebakaran sareng pulisi tangtangan

Salaku tambahan pikeun koin tangtangan anu berkualitas, kami ogé tiasa ngaropea koin komérsial. Anjeun tiasa ngalungkeun logo bisnis anjeun kana koin atanapi simbol anu teras-terasan anu aya hubunganana sareng perusahaan, sareng kami tiasa ngaropea sareng ngawangun koin tantangan pikeun anjeun ku cara anu anjeun pikahoyong. Nalika anjeun peryogi koin tantangan kualitas luhur anu disesuaikan pikeun kasempetan naon waé sareng kasempetan naon waé. Kami pasangan anjeun.

Gagalna henteu pernah gampang, tapi ingetan sareng pangaruh bakal lumaku. Koin tangtangan peringatan tiasa nyiptakeun token pribadi pikeun ngabantuan ngahargaan sareng mémori. Upami anjeun hoyong miéling hiji jalma, tragedi, kawani, kajadian, kaleungitan, atanapi langkung, Dongguan Hobrin Badge sareng Gift Company tiasa ngabantosan anjeun pikeun nyiptakeun cara zikir anu nyata. Koin peringatan khusus tiasa disebarkeun dina jasa sareng upacara salaku kasempetan pikeun ngélingan, ngadu'a, ngarayakeun. Dongguan Hobrin Badge sareng Gift Company tiasa nganggo barang naon waé anu dipimilik ku anjeun pikeun ngagambarkeun karakteristik jalma atanapi acara anu anjeun badé nampi medali peringatan. Naha éta gambar, déskripsi téks, dicét-tangan, logo atanapi desain propésional, urang tiasa ngarobah ideu anjeun jadi kanyataan. Naha anjeun siap ngadamel koin tantangan peringatan khusus anjeun? Hubungi kami pikeun cutatan koin sareng kéngingkeun desain grafis gratis nalika anjeun mesen ti kami.

Kami ngagaduhan ukiran koin tantangan anu paling berbakat dina industri, digabungkeun sareng téknologi paling canggih, ngamungkinkeun urang nangkep detil anu teu nyata dina desain koin custom anjeun. Kami terang yén ieu mangrupikeun salah sahiji alesan kunaon urang ngagaduhan konsumén salami kahirupan urang!

Kami parantos ngahasilkeun jutaan koin tantangan khusus / koin panginget pikeun konsumén di panjuru dunya, hayu urang jantékeun ogé pikeun anjeun, ukuran naon waé, gaya naon waé, anggaran naon waé

Pita sareng pacakging

Prosés produksi

Prosés kustomisasi:

Pintonan paranti


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk