Cina supplier logo kustom séng alloy dompét portabel tilepan kantong kantong gantungan cangkang

Pedaran pondok:

● prosés: casting casting

● Bahan: Paduan Séng

● Ukuran: ukuran biasa atanapi disesuaikan

● Jumlah: Teu aya sarat pikeun MOQ

● Merek dagang: sisi hiji atanapi dua sisi

● Plating: kustomisasi emas / pérak / nikel, jsb.

● Warna: Pantone

● Asesoris:

● Pakét: OPP / PP / kartu kertas / kantong buludru / kotak kado, atanapi disesuaikan

● waktos Sampling: umumna 7-10 dinten, 3-5 dinten kanggo pesenan anu ngadesek

● waktos produksi: biasana 15-18 dinten, urutan ngadesek 7-10 dinten

● Transportasi: Kapal FedEx / DHL / UPS / TT / AIE / SEA, DDP atanapi DDU tiasa dianggo

● Pelabuhan lepas pantai, Shenzhen, Guangdong

● Item pembayaran TT, Western Union, Paypal


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

Kantong gantung mangrupikeun novél, fleksibel, bahan, warna, bentuk, spésifikasi sareng pola anu teras-terasan robih numutkeun kabutuhan pelanggan. Anu langkung penting, produk na novél sareng modis sareng pangaruh publisitas na saé. Ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun perusahaan pikeun ngawangun gambar perusahaan sareng promosi produk sareng hadiah promosi. Spésifikasi, kelir, sareng nyetak logo QR code tiasa disaluyukeun numutkeun ka kabutuhan pelanggan, pabrikan propésional ngarobih, sareng hargana langkung terjangkau

Desain propésional, pamekaran sareng produk manajemén diantarana: cangkéng kantong, kaca spion kosmétik, gantungan konci, colokan lebu telepon sélulér, kaca spion kosmétik, téténgger, tali telepon sélulér sareng liontin, corkscrews, kotak ubar, bros, cincin kaca anggur sareng aksésoris perangkat keras sanésna, Hadiah karajinan, jst.

Acara pidéo

Narima desain palanggan

● Bahan kualitas luhur. Kaitkeun kantong tas anu tiasa dilipat ieu didamel tina paduan seng sareng fungsi anti karat, patukang tonggong sareng karét non-slip hideung panutupanana magnét.

● Asesoris aksésoris tina kantong sareng dompét anu gaya sareng ringan ieu gampang hariwang dimana waé anjeun angkat.

● hadiah anu saé. Pancing tas desktop ieu mangrupikeun kado anu murah, cocog pikeun saha waé anu ngagaduhan kantong atanapi tas tangan. Mangrupikeun kado anu hadé pikeun Hari Ibu, kawinan, kado tamu, ulang taun, Natal sareng sadaya anu ngagaduhan dompét.

● Desain anu tiasa dilipat sareng dibabawa. Kait dompét ieu nyayogikeun cara anu pikaresepeun pikeun ngagantung dina lantai tina méja sareng lantai sanés di tempat umum mana waé. Kalayan dompét ieu, anjeun tiasa ngajaga kantong anjeun tetep bersih, caket sareng aman. Anjeun tiasa ogé ngalipet teras nempatkeun kana dompét anjeun. méteran

Démonstrasi detil panggunaan

Gambar produk

Prosés kustomisasi:

Pintonan paranti


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk