Pabrik Cina ngarobih maratan puteran marathon ngajalankeun racer seng logam campuran medali logam kalayan lanyard

Pedaran pondok:

● prosés: casting casting

● Bahan: Paduan Séng

● Ukuran: ukuran biasa atanapi disesuaikan

● Jumlah: Teu aya sarat pikeun MOQ

● Merek dagang: sisi hiji atanapi dua sisi

● Plating: emas, pérak, gangsa, dilapis emas antik, bisa disesuaikan

● Warna: Pantone

● Asesoris: halaman wéb

● Pakét: OPP / PP / kartu kertas / kantong buludru / kotak kado, atanapi disesuaikan

● waktos Sampling: umumna 7-10 dinten, 3-5 dinten kanggo pesenan anu ngadesek

● waktos produksi: biasana 15-18 dinten, urutan ngadesek 7-10 dinten

● Transportasi: Kapal FedEx / DHL / UPS / TT / AIE / SEA, DDP atanapi DDU tiasa dianggo

● Pelabuhan lepas pantai, Shenzhen, Guangdong

● Item pembayaran TT, Western Union, Paypal


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

Medali olahraga mangrupikeun salah sahiji kagunaan umum pikeun nyiptakeun medali khusus. Ti saprak Olimpiade Usum Panas 1904 di St. Louis, medali emas, pérak sareng gangsa parantos janten tujuan atlit. Naha aya simbol prestasi anu langkung narik ati tibatan medali? Medali sanés ngan ukur panginget pikeun kasuksesan, tapi ogé mangrupikeun hal anu tiasa dianggo kalayan kareueus sareng diteruskeun ka generasi anu bakal datang. Medali tiasa dipasihkeun ka jalma anu parantos hasil dina olahraga, akademisi, militér sareng langkung seueur usaha. Ti mimiti, medali parantos digunakeun pikeun nyarioskeun prestasi sareng kajadian anu penting. Dongguan Hobrin Badge sareng Gift Co., Ltd ngaharepkeun ngajaga tradisi ieu ku damel babarengan sareng anjeun pikeun nyiptakeun medali khusus, anu bakal langsung ngaleupaskeun ratusan carita sareng kenangan, sareng mangrupikeun suvenir anu pantes dijaga.

● Bahan kualitas luhur. Medali ieu didamel tina paduan seng, éléktroplating kualitas luhur, sareng ngagaduhan fungsi nyegah perubahan warna. Tiasa nyumponan sarat perlindungan lingkungan.

● Produk réngsé medali olahraga modis ieu ti desain dugi ka produksi tiasa sampurna ngagambarkeun kasucian tina acara ieu.

● Upami anjeun parantos terang jenis desain medali naon anu anjeun pikahoyong, atanapi anjeun masih henteu yakin, Dongguan Hobrin Badge sareng Gift Co., Company Company bakal mempermudah anjeun nyiptakeun medali khusus. Sadaya logo sareng desain tim anjeun dijaga rahasia. Kami bakal damel sareng anjeun pikeun ngadamel medali anu ngandung kabutuhan anjeun, atanapi upami anjeun hoyong tim desain kami damel sareng anjeun pikeun nyiptakeun hal anu énggal. Babarengan, urang bakal nyiptakeun medali sampurna anu cocog sareng kabutuhan sareng anggaran tim anjeun.

● Karya seni sareng desain medali khusus anjeun gratis, sareng kami bakal nyayogikeun anjeun sadayana buktos proyek gratis. Kami terang yén anjeun hoyong medali pikeun dikirim kalayan gancang sareng tepat waktu. Ieu tanggung jawab urang. Upami kagiatan anjeun kapangaruhan ku pangiriman anu kami tunda, kami bakal ngintunkeun medali anjeun ka anjeun gratis ku FedEx.

Pita sareng pacakging

Prosés produksi

Prosés kustomisasi:

Pintonan paranti


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami