Lencana

Milarian ku: Sadayana
  • Chinese manufacturer high quality custom black nickel plated gold metal cartoon animal soft enamel pin

    Pabrikan Cina kualitas luhur nikel hideung custom dilapis emas logam kartun sato pin énamel lemes

    ● prosés: Forging / Die-casting

    ● Bahan: campuran beusi / tambaga / seng

    ● Ukuran: ukuran biasa atanapi disesuaikan

    ● Jumlah: Teu aya sarat pikeun MOQ

    ● Merek dagang: sisi hiji atanapi dua sisi

    ● Plating: kustomisasi emas / pérak / nikel, jsb.

    ● Warna: Pantone

    ● Asesoris: pin / cap kukupu / kapang plastik / cap magnet (tingali gambar dihandap)

    ● Pakét: OPP / PP / kartu kertas / kantong buludru / kotak kado, atanapi disesuaikan

    ● waktos Sampling: umumna 7-10 dinten, 3-5 dinten kanggo pesenan anu ngadesek

    ● waktos produksi: biasana 15-18 dinten, urutan ngadesek 7-10 dinten

    ● Transportasi: Kapal FedEx / DHL / UPS / TT / AIE / SEA, DDP atanapi DDU tiasa dianggo

    ● Pelabuhan lepas pantai, Shenzhen, Guangdong

    ● Item pembayaran TT, Western Union, Paypal

  • Chinese supplier customized metal die cut gold Lapel Badge

    Supplier Cina ngarobih logam die cut emas Lapel Badge

    ● prosés: Ngalsal

    ● Bahan: Besi / Tambaga

    ● Ukuran: ukuran biasa atanapi disesuaikan

    ● Jumlah: Teu aya sarat pikeun MOQ

    ● Merek dagang: sisi hiji atanapi dua sisi

    ● Plating: kustomisasi emas / pérak / nikel, jsb.

    ● Warna: Pantone

    ● Asesoris: pin / cap kukupu / kapang plastik / cap magnet

    ● Pakét: OPP / PP / kartu kertas / kantong buludru / kotak kado, atanapi disesuaikan

    ● waktos Sampling: umumna 7-10 dinten, 3-5 dinten kanggo pesenan anu ngadesek

    ● waktos produksi: biasana 15-18 dinten, urutan ngadesek 7-10 dinten

    ● Transportasi: Kapal FedEx / DHL / UPS / TT / AIE / SEA, DDP atanapi DDU tiasa dianggo

    ● Pelabuhan lepas pantai, Shenzhen, Guangdong

    ● Item pembayaran TT, Western Union, Paypal

  • Chinese manufacturer high quality custom enamel logo high quality metal safety military pin badge factory price zinc alloy embossed custom pin sheriff metal badge

    Produsén Cina kualitas luhur logo énamel khusus kualitas kaamanan logam lencana pin militér lencana harga pabrik paduan seng timbul custom pin sheriff logam lencana

    ● prosés: Forging / Die-casting

    ● Bahan: Tambaga / Paduan Séng

    ● Ukuran: ukuran biasa atanapi disesuaikan

    ● Jumlah: minimum 50PCS pikeun masing-masing

    ● Merek dagang: sisi hiji atanapi dua sisi

    ● Plating: emas / pérak / nikel / rhodium / khusus, sareng sajabana

    ● Warna: Pantone

    ● Asesoris: pin / cap kukupu / kapang plastik / cap magnet (tingali gambar dihandap)

    ● Pakét: OPP / PP / kartu kertas / kantong buludru / kotak kado, atanapi disesuaikan

    ● waktos Sampling: umumna 7-10 dinten, 3-5 dinten kanggo pesenan anu ngadesek

    ● waktos produksi: biasana 15-18 dinten, urutan ngadesek 7-10 dinten

    ● Transportasi: Kapal FedEx / DHL / UPS / TT / AIE / SEA, DDP atanapi DDU tiasa dianggo

    ● Pelabuhan lepas pantai, Shenzhen, Guangdong

    ● Item pembayaran TT, Western Union, Paypal

  • Chinese manufacturer high quality color customized CMYK printing badge printing personalized epoxy resin badge

    Pabrikan Cina warna kualitas luhur ngarobih lencana percetakan CMYK percetakan lencana résin epoxy pribadi

    ● prosés: Percetakan 4-warna sareng stamping

    ● Bahan: Tambaga / Baja stainless / Aluminium

    ● Ukuran: ukuran biasa atanapi disesuaikan

    ● Jumlah: Teu aya standar kuantitas minimum

    ● Merek dagang: sisi hiji atanapi dua sisi

    ● Plating: emas / pérak / nikel / rhodium / khusus, sareng sajabana

    ● Warna: Pantone

    ● Asesoris: pin / cap kukupu / kapang plastik / cap magnet (tingali gambar dihandap)

    ● Pakét: OPP / PP / kartu kertas / kantong buludru / kotak kado, atanapi disesuaikan

    ● waktos Sampling: umumna 7-10 dinten, 3-5 dinten kanggo pesenan anu ngadesek

    ● waktos produksi: biasana 15-18 dinten, urutan ngadesek 7-10 dinten

    ● Transportasi: Kapal FedEx / DHL / UPS / TT / AIE / SEA, DDP atanapi DDU tiasa dianggo

    ● Pelabuhan lepas pantai, Shenzhen, Guangdong

    ● Item pembayaran TT, Western Union, Paypal