Tentang Kami

Latar urang

Dongguan Hobrin Badge sareng Gift Co., Ltd. mangrupikeun pemasok pangalaman karajinan khusus, anu didirikeun taun 2012. Daérah pabrik kami 2000 méter pasagi sareng 100 padamel. Kami komitmen pikeun nyayogikeun medali, lapél, pushpins, badge, Keyrings, labél piaraan, sareng sajabana pikeun palanggan atanapi panitia. Sadaya produk kami didamel di pabrik kami kalayan peralatan canggih, téknologi dewasa sareng prosedur pamariksaan ketat QC. Kualitas alus teuing, harga kalapa, téknologi kelas munggaran, bungkusan aman tur pangiriman tepat waktu anu janji kami.

Dina dinten awal Dongguan Hobrin Badge sareng Gift Co., Ltd. Nunjuk kana popularitas sareng panarimaan marathon di dunya, kami diideuan pikeun nyetél perusahaan pikeun nyayogikeun produk pikeun industri. Kituna, urang fokus kana nyayogikeun medali sareng barang anu aya hubunganana. Kami ahli dina ngaropea medali. Tina nawiskeun cutatan dugi ka desain sareng pangiriman, kami nyayogikeun layanan saarah. Kahadean sareng rajin kami mastikeun konsumén urang. Dumasar kana kasuksésan medali khusus, kami ngaluncurkeun koin tangtangan sareng pin lapel, labél piaraan, lencana pulisi, cufflinks, klip dasi, pembuka botol, boneka PVC, lencana tinplate sareng seueur produk karajinan sanés.

Tentang Kami

Mangtaun-taun, kami janten panyadia berharga. Kami museurkeun perhatian 100% kana detil sareng kasampurnaan. Seueur konsumén urang resep damel babarengan sareng kami sabab kami nawiskeun produk sareng jasa anu saé kalayan harga anu kalapa. Kami bangga ngahasilkeun produk kualitas luhur. Kami arepkeun konsumén urang bakal bangga kana prestasina sareng nampi produk anu diperyogikeun. Tim kami bakal terus kerja keras ngalangkungan ekspektasi anjeun. Kami supplier kualitas luhur anjeun. Kami henteu sabar pikeun bisnis sareng anjeun!

Rapat kabutuhan konsumén

► Urang tiasa nyumponan sarat ieu

► cutatan Gratis

► Teu aya biaya kapang saatos nampi pesenan anu diulang

► Biaya seni murah sareng révisi tanpa wates

► Bales langsung

► Sampel sayogi nalika pamundut

► Desain grapik propésional

► Pesenan langsung ditampi

► MOQ Lemah

► Waktos pangiriman stadard: 8-10 dinten kanggo conto, 18-21 dinten kanggo produksi masal

Pintonan paranti

Bengkel casting casting

Bengkel ngajalin

Bengkel kapang

Bengkel motong maot

CMYK offset percetakan

Bengkel bungkusan