Dédikasi tiasa pokus, pokus tiasa propésional

Salaku panaratas penjualan desain téknologi dina industri lencana logam, haobainian bangga ku éta

company_intr_img

Tentang Kami

Kami gaduh langkung ti 10 taun pangalaman dina industri ieu sareng pabrik urang aya di Dongguan. Palanggan di panjuru dunya. Hobrin khusus dina produksi kado logam sareng karajinan, medali, pin, lencana, tag idéntifikasi piaraan, ranté konci, téténgger, pembuka botol, aksésoris golf, gantungan kantong, tag anjing, tambalan, koin, cufflinks, jst.

Hubungi kami geuwat pikeun langkung seueur inpormasi, atanapi buka halaman wéb kami iraha waé: www.hobrin.com

Produk Kami

Jasa kami

Our background

Latar urang

Daérah pabrik urang 2000 méter pasagi sareng 100 padamel. Kami komitmen pikeun nyayogikeun medali, lapél, pushpins, badge, Keyrings, labél piaraan, sareng sajabana pikeun palanggan atanapi panitia.

Free design

Desain gratis

Kami berpengalaman sareng ahli dina produksi karya seni ngabuktoskeun, anjeun tiasa kéngingkeun perenah anu jelas ti kami langsung sareng nganggona gratis.

Mitra

  • p-logo (1)
  • p-logo (2)
  • p-logo (3)
  • p-logo (4)
  • p-logo (5)
  • p-logo (6)
  • p-logo (7)
  • p-logo (8)
  • p-logo (9)
  • p-logo (10)